Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα πρέπει να φανούμε άντρες”

“Θα πρέπει να φανούμε άντρες”

djordjevic

djordjevic

Στην αστοχία της ομάδας του και στα χαμένα ριμπάουντ που τους στέρησαν τη νίκη, στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

“Είναι μία από τις βραδιές που ό,τι κι αν δοκιμάσαμε δεν δούλεψε. Ειδικά επιθετικά δεν μας βγήκε τίποτα, αλλά και σε κάποια σημεία στην άμυνα κι αυτά μας πήγαν πίσω. Και στις δύο πλευρές του παρκέ δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα που έπαιξε δυνατά και έβαζαν τα κορμιά τους δυνατά. Έλειπε από εμάς αυτό.

Στις μονομαχίες που έγιναν χάσαμε τα ριμπάουντ και θα πρέπει να αντιδράσουμε από το επόμενο παιχνίδι. Χάσαμε τις μονομαχίες και ήμασταν πολύ άστοχοι. Κάναμε μόνο δώδεκα ασίστ. Ήταν καλύτεροι και πιο γρήγοροι και εκμεταλλεύτηκαν την σωματική τους ικανότητα.

Το πρωί δεν σουτάραμε καλά κι αυτό ίσως αποτέλεσε οιωνό. Δεν μπορούσαμε να βασιστούμε στα σουτ, αλλά φαινόταν και στη γλώσσα του σώματός μας ότι δεν απολαμβάναμε το παιχνίδι. Ρώτησα τον Ραντούλιτσα τι πήγε στραβά και δεν ήξερε να μου απαντήσει. Δεν ήμασταν εμείς στο παρκέ. Πρέπει να αντιδράσουμε, είναι η δουλειά μας και θα πρέπει να φανούμε άντρες“.

Για την έλλειψη ενέργειας που φαίνεται στο παρκέ και αν μπορεί να γίνει κάτι για να αλλάξει αυτό: “Αυτό που είπα στα αποδυτήρια είναι ότι κάνουμε πιο σκληρές προπονήσεις από το πώς παίζουμε στα παιχνίδια. Είχαμε τραυματισμούς των Παππά και Μποχωρίδη στην περιφέρεια. Παίζουμε με τρεις παίκτες. Η ενέργεια και η φρεσκάδα θα μας βοηθήσουν να επανέλθουμε στις νίκες. Ασκούμε πίεση στους παίκτες και ίσως τους επηρεάζει. Ίσως μιλάω πολύ κι εγώ. Θα πρέπει να ενεργούμε περισσότερο για να επιστρέψουμε στις νίκες”.

 Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα από την πλευρά του ανέφερε: “Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Δεν ήταν το βράδυ μας και μας έλειπε η ενέργεια. Αυτό είναι το συμπέρασμα και θα πρέπει να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…