Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Θα είμαστε καλύτεροι”

“Θα είμαστε καλύτεροι”

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-Laurio

Στην διαφορά πόντων που ενδεχομένως θα παίξει ρόλο στον δεύτερο γύρο αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο κόουτς του Λαυρίου στάθηκε επίσης και στο γεγονός, πως δεν εκμεταλλεύτηκαν τον τραυματισμό των δύο παικτών των Τρικάλων και πως θα συνεχίσουν να δουλεύουν περισσότερο στην πορεία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Δυστυχώς στην ουσία δεν εκμεταλλευτήκαμε τους τραυματισμούς που έγιναν σε δύο βασικούς παίκτες των Τρικάλων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε πολύ την συγκέντρωση μας ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, αφήσαμε τα Τρίκαλα να βάλουνε καλάθια τα οποία ήτανε πολύ κρίσιμα για το παιχνίδι και μας ξεφύγανε. Μετά λόγω και του μικρού rotation που έχει η ομάδα των Τρικάλων πιέσαμε λίγο παραπάνω και προσπαθήσαμε να επανέρθουμε.

Το μόνο θετικό για εμάς είναι ότι η διαφορά πόντων δεν είναι πολύ μεγάλη και ενδεχομένως να παίξει κάποιο ρόλο στον δεύτερο γύρο. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στα Τρίκαλα, για εμάς τελειώνει ένας δύσκολος πρώτος γύρος, έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας αλλά με πολύ λίγα παιχνίδια στην έδρα μας τα οποία θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, με όλες τις μεγάλες ομάδες σχεδόν μέσα στο Λαύριο.

Θεωρούμε ότι και με την επιστροφή του Τζαμάλ θα είμαστε καλύτεροι, θα βρούμε τα πατήματα μας, και καταλαβαίνω απόλυτα τον κόουτς πως νιώθει μετά από τον τραυματισμό του Σόκο. Δυστυχώς στις δύο ομάδες μας το rotation δεν είναι πολύ μεγάλο χωρίς να υποτιμώ κανέναν αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και όταν σου λείπει ένας πολύ βασικός σου παίκτης είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα να τα διαχειριστείς σε μεγάλο διάστημα και όχι σε ένα παιχνίδι”.

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου από την πλευρά του είπε: “Καταρχάς χρόνια πολλά και συγχαρητήρια στα Τρίκαλα. Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα πήγαιναν καλά για εμάς, στο δεύτερο έφυγαν μπροστά τα Τρίκαλα με ένα μπαράζ τρίποντων, εμείς καταφέραμε να επιστρέψουμε, και μέχρι το τέλος παλέψαμε και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κλέψουμε και την νίκη.

Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, εμείς συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …