Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Θα έρθουν…”θυμωμένοι”

“Θα έρθουν…”θυμωμένοι”

larentzakis lojeski olympiakos kolossos

larentzakis-lojeski-olympiakos-kolossos

Μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στον Άρη, ο Κολοσσός υποδέχεται τον Ολυμπιακό αποσκοπώντας στο να φανεί όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικός. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μέσω του μπλογκ του στο esake.gr, έκανε έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της ομάδας του στον πρώτο γύρο της Α1 και σημείωσε ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα εμφανιστούν “θυμωμένοι” στο παρκέ, μετά την ήττα από την Μπάμπεργκ.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Φτάσαμε ακριβώς στα μισά της φετινής σεζόν, καθώς τώρα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το πρώτο μέρος έκλεισε ιδανικά για εμάς αφού πανηγυρίσαμε μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία που είχαμε, παρά το γεγονός πως χάσαμε μερικά παιχνίδια στο τέλος. Έτσι, όλοι ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και με την ευχή να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Το κακό για εμάς είναι πως ο Ολυμπιακός έρχεται από μία άσχημη ήττα από την Μπάμπεργκ και αυτό σημαίνει πως θα έρθει στη Ρόδο… θυμωμένος. Εμείς, όπως κάνουμε απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αποκομίσουμε όσο περισσότερες εμπειρίες μπορούμε.

Ευτυχώς, όλη η εβδομάδα κύλησε πολύ ομαλά για εμάς, καθώς δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών. Μόνο ο αέρας μας τα… χάλασε στο νησί, καθώς είχε πολλά μποφόρ!

Τέλος, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έμαθα πως θα είναι γεμάτο το γήπεδο, καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Γι’ αυτό ελπίζω να τον ευχαριστήσουμε και εμείς από την πλευρά μας με μία καλή εμφάνιση και όμορφο μπάσκετ.

Τα λέμε την επόμενη φορά

Γιαννούλης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…