Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τα εισιτήρια με Άρη

Τα εισιτήρια με Άρη

paok kosmos palataki paok sports arena

paok-kosmos-palataki-paok-sports-arena

H KAE ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωση της, γνωστοποίησε, πως η διάθεση των εισιτηρίων για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Άρη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στις 21:00 για την 16η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έχει ξεκινήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων και την αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας, η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά από τώρα και είναι δυνατή η απόκτηση εισιτηρίου από το PAOK Sports Arena, το δίκτυο των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα easypay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και 24 ώρες το 24ωρο από το online δίκτυο της tickethour.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης είναι…

ΤΙΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
10€  Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€   108, 109, 110, 111
25€   VIP 1,2,5
50€   VIP GOLD
100€ VIP LOUNGE

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…
PAOK Sports Arena
Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-19:00
Σάββατο (30/1): 10:00-17:00
Κυριακή (31/1): 11:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…

Online μέσω του δικτύου της Tickethour
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ

Πωλητές easy pay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…