Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στα “ερυθρόλευκα” ο Παπανικολάου

Στα “ερυθρόλευκα” ο Παπανικολάου

kostas papanikolaou olympiacos

kostas-papanikolaou-olympiacosΟ Κώστας Παπανικολάου επιστρέφει στον Ολυμπιακό! Η Μπαρτσελόνα, που διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη, δεν θα ισοφαρίσει εντέλει την προσφορά των Πειραιωτών κι έτσι ο “Παπ” αναμένεται να αγωνισθεί -για δεύτερη φορά στην καριέρα του- στους “ερυθρόλευκους“.

Ο 25χρονος φόργουορντ, ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Χιούστον (2014-’15) και το Ντένβερ (2015-’16), αλλά δεν κατάφερε να… στεριώσει στο NBA, πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα στον Ολυμπιακό.

Οι Καταλανοί, από την πλευρά τους, δεν “καίγονταν” για την εκ νέου προσθήκη του Παπανικολάου, καθότι διαθέτουν στην ίδια θέση (σ.σ.: “3”) τους Άλεξ Αμπρίνες και Στράτο Περπέρογλου, όπως και τον νεαρό Μάρκους Έρικσον. Συν τοις άλλοις, φαίνεται πως σεβάστηκαν την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στον Πειραιά και, σήμερα (19/01), αναμένεται να επισημοποιήσουν την απόφασή τους.

Σημειώνεται, δε, πως ο διεθνής άσος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα μετά το τέλος του πρώτου γύρου του Τοπ-16. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, επομένως, θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του από την 8η αγωνιστική, όταν οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ (26/01, 19:00).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…