Κεντρική Basket League Άρης “Σημαντικές οι εντός έδρας νίκες”

“Σημαντικές οι εντός έδρας νίκες”

Dimitris Priftis Waters Aris

Dimitris Priftis-Waters-ArisΟ Άρης αντιμετωπίζει αύριο την Άλμπα Βερολίνου στο “Nick Galis Hall” για την φάση των “32” του Eurocup. Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την αναμέτρηση και επεσήμανε την βαρύτητα των εντός έδρας αναμετρήσεων, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του για να πάρουν την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Οι εντός έδρας νίκες είναι πολύ σημαντικές, ειδικά στον όμιλό μας, καθώς καμία ομάδα δεν έχει νικήσει εκτός μέχρι τώρα. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε την πίεση της Άλμπα στην άμυνα και να είμαστε δυνατοί από τη δική μας την πλευρά, όπως κάνουμε στα παιχνίδια του Eurocup. Επίσης, θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, κάτι που μας κόστισε στην τελευταία περίοδο στο ματς του Βερολίνου. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο και όλοι ξέρουν τη δύναμη που μας δίνουν οι οπαδοί μας στο “Nick Galis Hall”

Ο Ντομινίκ Ουότερς εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Άλμπα είναι καλή και έμπειρη ομάδα. Στο Βερολίνο παλέψαμε για 35 λεπτά, αλλά εάν θέλουμε να νικήσουμε τα ματς θα πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και να παίξουμε σκληρά στην άμυνα. Χρειαζόμαστε -και είμαι σίγουρος γι’ αυτό- τη στήριξη των οπαδών μας. Θα μας δώσουν έξτρα ώθηση να νικήσουμε το παιχνίδι, το οποίο είναι κρίσιμο για το μέλλον μας στο Eurocup.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…