Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο”

“Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο”

Aris Likogiannis Kolossos

Aris-Likogiannis-KolossosΟ Κολοσσός ηττήθηκε εκτός έδρας από το Ρέθυμνο με σκορ 95-87. Ο κόουτς των “θαλασσί”, Άρης Λυκογιάννης, συνεχάρη τους αντιπάλους του, ενώ τόνισε πως οι αθλητές του ίσως να έχουν χαλαρώσει, λόγω της καλής του εικόνας τους εν γένη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την δίκαιη νίκη του. Έδειξε ότι ήθελε τη νίκη περισσότερο από μας. Νομίζω ότι το τελικό σκορ είναι αυτό που αντικατοπτρίζει τον τομέα του παιχνιδιού στον οποίο εμείς αποτύχαμε. Γιατί ήρθαμε σε εκτός έδρας παιχνίδι, καταφέραμε να πετύχουμε 41% στα τρίποντα και τελικά δεχθήκαμε 95 πόντους.Έχουνε συμβεί δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι τα καλά λόγια που ακούμε για την ομάδα μας σαφώς μας έχουν δημιουργήσει μία χαλάρωση.

Νομίζουμε ότι είμαστε κάτι το οποίο δεν είμαστε. Τουλάχιστον για να το υποστηρίζουμε θα πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα. Και το 2ο είναι ότι αυτό το μικρό μαξιλαράκι των 6 νικών που έχουμε δημιουργεί μία λάθος ψευδαίσθηση. Θωρώ πως έχουμε πέσει σε αυτό το “τρυπάκι” αυτή την περίοδο και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι για να επιστρέψουμε στις βασικές αρχές μας γιατί χωρίς να ματώσεις δεν έχεις καμία τύχη απέναντι σε καμία ομάδα.”

Τους αθλητές του Κολοσσού εκπροσώπησε ο Σωτήρης Μπιλλής: “Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση, είχαμε πολλά κενά στην άμυνα, με αποτέλεσμα να το πληρώσουμε στο τέλος του ματς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…