Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Συγχαρητήρια για την προσπάθεια”

“Συγχαρητήρια για την προσπάθεια”

Soulis Markopoulos Paok

Soulis Markopoulos-PaokΟ Σούλης Μαρκόπουλος στις δηλώσεις του, μετά την ήττα από τη Βαλένθια με σκορ 7862, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του “πλήρωσε” σε ορισμένες φάσεις την ολιγωρία της στο δεύτερο μέρος του αγώνα, και γι’αυτόν τον λόγο έφθασε σε διψήφια τιμή η διαφορά. Παρ’όλα αυτά, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στη Βαλένθια, είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει με την εντυπωσιακή πορεία της στο Ισπανικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο.

Καταφέραμε να παίξουμε αρκετά καλά και να κάνουμε σωστά τα περισσότερα, ώστε να μείνουμε στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, όμως, είχαμε ορισμένες ολιγωρίες κι αυτό μας στοίχισε.

Μας “έφυγαν” στο σκορ κι εκεί τους δώσαμε το δικαίωμα να πετύχουν ορισμένα εύκολα καλάθια. Θέλω, ωστόσο, να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια που έκαναν κι αντιμετωπίσαμε, παρά τους τραυματισμούς που είχαμε, μία εξαιρετική κι αήττητη ως τώρα ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μπάμπης Πετροπουλάκος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …