Κεντρική NBA Ριζικές αλλαγές στους Νετς
NBA

Ριζικές αλλαγές στους Νετς

nets

lionel-hollinsΟ Μιχαΐλ Προκχόροφ, πρόεδρος των Μπρούκλιν Νετς, έπειτα και από τη νέα ήττα για την ομάδα του, αυτή τη φορά από τους Πίστονς πήρε την “κατάσταση στα χέρια” και απέλυσε τόσο τον προπονητή, Λάιονελ Χόλινς, όσο και των τζένεραλ μάνατζερ, Μπίλι Κινγκ.

Για τη θέση του Μπίλι Κινγκ, υπάρχει ενδιαφέρον για τον τζένεραλ μάνατζερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, ενώ όσον αφορά τη θέση του Λάιονελ Χόλινς στην τεχνική ηγεσία πιθανότερος αντικαταστάτης μοιάζει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Τόνι Μπράουν.

Η ομάδα από το Μπρούκλιν, αν και διαθέτει ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ στο ΝΒΑ δεν έχει την ανάλογη πορεία, καθώς οι Νετς έχουν καλύτερο ρεκόρ (1023) μόνο σε σύγκριση με τους 76ers. Γι’αυτό το λόγο ο πρόεδρος της αμερικανικής ομάδας πραγματοποίησε ριζικές αλλαγές, ενώ ακόμα, προέβη και στις εξής δηλώσεις:

“Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφάσισα πως ήρθε η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα. Παίρνοντας αυτή την απόφαση τώρα, έχουμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε στο υπόλοιπο της σεζόν υποψήφιους, μιας και χρειαζόμαστε νέα ηγεσία. Είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ να χτίσω μια ομάδα που θα κερδίζει“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μπάμπης Πετροπουλάκος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μπλέικ Γκρίφιν

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Μπλέικ Γκρίφιν Ο Μπλέικ Γκρίφιν αποφάσισε να βάλει τέλος στ…