Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Προστατέψτε την ομάδα”

“Προστατέψτε την ομάδα”

organomenoi sef

organomenoi-sef

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό αύριο (25/01) και η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ φρόντισε να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις στους οπαδούς της. Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, προέτρεψε -αρχικά- τον κόσμο να έχει τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοπροσωπίας για τους ελέγχους και τον κάλεσε να αποφύγει τυχόν παραβατικές συμπεριφορές που θα πλήξουν την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, Πρωταθλήτρια Ελλάδας και Δευτεραθλήτρια Ευρώπης 2014-2015, καλεί τους φιλάθλους της να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα 25/0, στις 19.00.

Παρακαλούνται όλοι οι κάτοχοι εισιτήριων διάρκειας και αγώνα, να προσέλθουν νωρίτερα στο γήπεδο και να έχουν μαζί τους έγγραφα ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο) καθώς οι έλεγχοι εισόδου θα είναι πολλαπλοί και αυστηροί και πιθανώς να υπάρξουν καθυστερήσεις. Διευκρινίζεται δε, ότι απαγορεύεται η πρόσβαση οποιουδήποτε χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο.

Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να ακολουθούν και να εφαρμόζουν τις οδηγίες των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου και να απευθύνονται σε αυτούς, σε οποιαδήποτε περίπτωση κριθεί αναγκαίο.

Η υποστήριξη στην ομάδα είναι απαραίτητη ενώ θα πρέπει να αποφευχθούν ενέργειες των φιλάθλων που πιθανώς να δημιουργήσουν παραβατικές συμπεριφορές και προβλήματα.

Όπως είναι πλέον γνωστό, ο νέος αθλητικός νόμος είναι εξαιρετικά αυστηρός τόσο για την ομάδα όσο και για τους παραβάτες και θα πρέπει κάθε φίλαθλος να είναι προσεκτικός και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για τη νίκη, μόνο με την φωνή και το χειροκρότημα του.

Προστατέψτε τον Ολυμπιακό μας και βοηθήστε τους να φτάσουν σε μια ακόμα σπουδαία νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…