Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”

“Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”

darius carter rethimno kifisia

darius carter-rethimno-kifisia

Το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16.30 το μεσημέρι στο “Μελίνα Μερκούρη”, το οποίο αναμένεται κατάμεστο.

koulouriotis-rethimno

Ο βοηθός προπονητή, Χάρης Κουλουριώτης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ (rethymnobc.gr) αναφέρθηκε στην δυσκολία που παρουσιάζει η Κυριακάτικη αναμέτρηση, τονίζοντας: “Είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας για τη νέα χρονιά. Όλοι έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για ένα νέο ξεκίνημα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να μας βοηθήσει όσο μπορεί. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας του Ολυμπιακού. Εμείς θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σκορ από το ξεκίνημα του ματς. Να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία πολύ σκληρή ομάδα και ειδικά αμυντικά πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη. Από κει και πέρα όλοι επιδιώξουμε να πάρουμε ότι περισσότερο μας αναλογεί. Από αυτά τα παιχνίδια μόνο να κερδίσεις έχεις”.

panaretakis

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο νεαρός Ρεθυμνιώτης καλαθοσφαιριστής, Γιάννης Παναρετάκης, ο οποίος δήλωσε: “Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη σύμφωνα με την μέχρι τώρα πορεία της. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να μπούμε στο ματς δυνατά και να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…