Κεντρική Basket League Άρης “Πρέπει να αντιδράσουμε”

“Πρέπει να αντιδράσουμε”

Dimitris Priftis Waters Aris

Dimitris Priftis-Waters-ArisΟ Άρης προέρχεται από διαδοχικές ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και εν μέσω αυτής της κατάστασης οφείλει να ταξιδέψει στην Γερμανία, με σκοπό να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί στο παιχνίδι με την Άλμπα (19/1, 20:00). Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την κατάσταση της ομάδας του, αλλά και για την αυριανή αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Προερχόμαστε από διαδοχικές ήττες και πολύ κακές εμφανίσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να αντιδράσουμε άμεσα. Το έχουμε όλοι ανάγκη αυτό. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μας. Παίζουμε απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, που διαθέτει ένα βαθύ ρόστερ και μεγάλα κορμιά. Από μέρους μας θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση, θα πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς στο κομμάτι που αφορά στα λάθη, τα ριμπάουντ και πολύ σημαντικό ρόλο παίξει το μακρινό σουτ.”

Την πλευρά των παικτών εκπροσώπησε ο Τζαμέλ Χάγκινς: “Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα πρέπει να βγούμε ως ομάδα και να παίζουμε σκληρά, δυνατά… Θέλουμε να δείξουμε στους φιλάθλους μας ότι παραμένουμε η ίδια ομάδα. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια στην σειρά που δεν πήγαν όπως θα θέλαμε να πάνε, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Η Άλμπα είναι σκληρή και έμπειρη ομάδα με πολλούς καλούς ψηλούς, οπότε θα πρέπει να δούμε πως θα χειριστούμε τους παίκτες στην ρακέτα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…