Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Πολύ ωραία συναισθήματα”

“Πολύ ωραία συναισθήματα”

labropoulos dillard meier apollon

labropoulos-dillard-meier-apollonΟ Φώτης Λαμπρόπουλος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Απόλλωνα Πατρών σημείωσε 18 πόντους, ενώ κατέβασε και 9 ριμπάουντ και μοίρασε και μία ασίστ. Με αυτό τον τρόπο, ο 32χρονος φόργουορντ προσέφερε τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας του επί των Τρικάλων.

Ο Πατρινός άσος μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας του για την επιστροφή στον Απόλλωνα, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Πολύ ωραία τα συναισθήματα και είναι λογικό. Γύρισα στην πόλη μου και στον Απόλλωνα από τον οποίο ξεκίνησα, θέλοντας να τον βοηθήσω σε μια κρίσιμη καμπή αλλά κι εγώ να δείξω και να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε το ματς αυτό που είχε κομβική σημασία, το αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε για το επόμενο που είναι ακόμη πιο δύσκολο, με το Ρέθυμνο.

Για την επιστροφή του: “Λόγω της οικογένειας μου ήθελα να είμαι στην πόλη μου και από τη στιγμή που οι άλλες επιλογές που είχα δεν ήταν αυτό που ήθελα αποφάσισα να επιστρέψω στην Πάτρα. Ήθελα να βοηθήσω πάρα πολύ την προσπάθεια του Απόλλωνα, είδα και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου και όλα τα υπόλοιπα ήλθαν ουσιαστικά μόνα τους.”

Για τον κόσμο: “Το κλίμα ήταν πολύ θερμό και ωραίο όπως το περίμενα και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπο μου. Ξέρω πολύ καλά το εν λόγω κλειστό και πιστεύω ότι με μια ακόμη μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου στις εξέδρες που τη χρειαζόμαστε, θα πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια.”

Για τον ελάχιστο χρόνο προσαρμογής: “Όντως γνώρισα τους συμπαίκτες μου μέσα από μια μόνο προπόνηση και έπαιξα. Δεν είμαστε καλοί στο β’ ημίχρονο και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλό μας να πιστέψει στη νίκη. Πρέπει να δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό εαυτό στη συνέχεια για να πετύχουμε τους στόχους μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…