Κεντρική Basket League Άρης Πλήρης στο ΟΑΚΑ

Πλήρης στο ΟΑΚΑ

Aris Proponisi2

Aris-Proponisi2

Η προετοιμασία του Άρη, εν όψει της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Στη σημερινή (16/01) προπόνηση -της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του “τριφυλλιού” με βίντεο- άπαντες πήραν κανονικά μέρος και τέθηκαν στις υπηρεσίες του προπονητή τους.

Οι “κιτρινόμαυροι” κατηφορίζουν το απόγευμα για την πρωτεύουσα, αεροπορικών, με την αποστολή να αποτελείται από τους: Βασίλη Ξανθόπουλο, Μιχάλη Πελεκάνο, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Δημήτρη Φλιώνη, Οκάρο Ουάιτ, Ντομινίκ Ουότερς, Θόδωρο Ζάρα, Τζαμέλ Χάγκινς, Τζέικ Κοέν, Σπύρο Μούρτο, Βασίλη Σίμτσακ, Τζέρελ ΜακΝίλ.

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, επισημαίνοντας την ανάγκη διαρκούς συγκέντρωσης και εγρήγορσης καθώς οποιαδήποτε χαλάρωση τιμωρείται.

“Στη συνέχεια των σερί εκτός έδρας αναμετρήσεων, μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας, στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ποιότητα και το βάθος του αντιπάλου είναι δεδομένα και πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Όπως φάνηκε και από τον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου, η συγκέντρωση στην άμυνα για 40 λεπτά είναι απαραίτητη, αφού ακόμα και λίγα λεπτά χαλάρωσης απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο μπορούν να αλλάξουν το στάτους της αναμέτρησης. Η ενέργεια, ο έλεγχος του ρυθμού, τα ριμπάουντ και τα λάθη θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα” ήταν τα λόγια του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…