Κεντρική Διεθνή Πήρε Λίμα η Ρεάλ

Πήρε Λίμα η Ρεάλ

real madrid augusto lima

real-madrid-augusto-lima

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από τον καλό της εαυτό και μετά τις ήττες από Φουενλαμπράδα και Μπαρτσελόνα το κλίμα έγινε πιο βαρύ για όλους τους παίκτες. Έτσι, η διοίκηση της “Βασίλισσας” προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση με σκοπό να προσφερει άλλη μία λύση στα χέρια του Πάμπλο Λάσο.

Πρόκειται για τον Oγκούστο Σέζαρ Λίμα, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Μούρθια. Είναι 24 χρονών, έχει ύψος 2,08 μ. και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και την σεζόν 2017-18.

Τη φετινή χρονιά έχει 9,1 πόντους, 5,9 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ και 1,1 κλέψιμο σε 24‘ συμμετοχής κατά μέσο όρο. Σημαντικό είναι να τονίσουμε, ότι στην αρχή θα έχει δικαιώμα συμμετοχής μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ στην Ευρωλίγκα θα αγωνιστεί από την αγωνιστική και έπειτα, με αποτέλεσμα να χάσει την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό (28/01).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μούρθια ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ογκούστο Σέζαρ Λίμα. Ο παίκτης υπέγραψε στο σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν 2017-18”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…