Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Παίξαμε σωστά αλλά δεν αντέξαμε”

“Παίξαμε σωστά αλλά δεν αντέξαμε”

hatcher zenit paok

hatcher-zenit-paokΟ Ουίλιαμ Χάτσερ, ύστερα από την ήττα της ομάδας του, ΠΑΟΚ, στάθηκε στο γεγονός ότι αυτός, αλλά κι οι συμπαίκτες του, “άδειασαν” από ενέργεια κι έτσι επήλθε η ήττα. Ακόμη, συμπλήρωσε πως η ομάδα του στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για σχεδόν τρία δεκάλεπτα.

Αναλυτικά:

“Γνωρίζαμε ότι ερχόμενοι να παίξουμε εδώ, θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά βγήκαμε να παίξουμε όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα, πιστεύοντας στους εαυτούς μας και ότι μπορούμε να κερδίσουμε.

Η Βαλένθια είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, έχουν πολύ γεμάτο ρόστερ, με σπουδαίους παίκτες, που τους αρέσει να παίζουν σε γρήγορο ρυθμό. Παίζουν στο ισπανικό πρωτάθλημα, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης κι έχουν πολλούς έμπειρους παίκτες. Έπαιξαν καλά στο “transition” και σούταραν πολλά τρίποντα.

Αυτό που μπορούμε να πούμε σαν γενικό συμπέρασμα για την προσπάθειά μας, είναι ότι τους αντιμετωπίσαμε σωστά για 27 λεπτά, αλλά όταν δεν αντέξαμε, άνοιξε η διαφορά. Έχουν μεγάλο ρόστερ, εμείς ήμασταν κουρασμένοι και δεν αντέξαμε στο τέλος. Αυτοί συνέχισαν να κάνουν τρίποντα, να παίζουν γρήγορα και να πιέζουν στην άμυνα ως το τελευταίο λεπτό και για αυτό κέρδισαν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μπάμπης Πετροπουλάκος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…