Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Πάντα γεμάτο το Βενετόκλειο”

“Πάντα γεμάτο το Βενετόκλειο”

larentzakis armstend

larentzakis-armstend

Για τον αγώνα με τον Άρη έγραψε στον προσωπικό του χώρο στο site του ΕΣΑΚΕ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο άσσος του Κολοσσού Ρόδου, αναφέρθηκε στην ήττα από την Κηφισιά, αλλά και στο θετικό γεγονός ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί στην ομάδα. Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Άρη ως τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τέλος κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του:
“Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Το 2016 δεν μπήκε και με τον καλύτερο τρόπο για εμάς, ύστερα από την ήττα κόντρα στην Κηφισιά. Μοιραία περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, όπου έπρεπε αρχικά να ανακάμψουμε ψυχολογικά ξεχνώντας το τι έγινε και στη συνέχεια να διορθώσουμε μέσα από τις προπονήσεις τα λάθη που κάναμε.

Στα θετικά ήταν πως καταφέραμε να δουλέψουμε χωρίς απουσίες, καθώς όλοι –ευτυχώς- είμαστε υγιείς. Επόμενος αντίπαλός μας ο Άρης. Η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Φέτος, παίζει πολύ καλό μπάσκετ και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματά του όχι μόνο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αλλά και στην Ευρώπη. Τελευταίο παράδειγμα ήταν η Νεπτούνας, την οποία νίκησε με χαρακτηριστική άνεση.

Απέναντι σε τέτοιες ομάδες, στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται και αν εξελιχθούν καλά τα πράγματα, να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, δηλαδή τη νίκη.

Μας περιμένει, λοιπόν, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά αυτό είναι παράλληλα και το πρώτο στο γήπεδό μας στο νέο έτος. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει και να χαρεί ένα καλό ματς με όμορφο μπάσκετ. Το λέμε συνέχεια και θα εξακολουθούμε να το λέμε, πως η παρουσία του μας δίνει πολλή ενέργεια και ώθηση, γι’ αυτό θέλουμε να παίζουμε πάντα σε ένα γεμάτο Βενετόκλειο.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιαννούλης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…