Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Όραμα και πλάνο διαρκείας”

“Όραμα και πλάνο διαρκείας”

nikolaou aek

nikolaou-aek

Πολύς λόγος γίνεται από χθες με αφορμή τις δηλώσεις Γιούρι Ζντοβτς. Αφορμή τα όσα είπε για την απόφαση αποπομπής του Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος οδεύει προς Μονακό και για “λόγους φιλοσοφίας” αλλά και επειδή κρίθηκε “ακριβός” για τη νέα περίοδο. Παράλληλα, λόγος έγινε χθες και για το ενδεχόμενο συμμετοχής της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA, με βάση δηλώσεις του Βασιλακόπουλου.

Ο Γιώργος Νικολάου, με ανάρτησή σου στον προσωπικό του χώρο στο Διαδίκτυο, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την ευρωπαϊκή προοπτική της “Βασίλισσας”, ενώ πήρε ευθέως θέση για την οικονομική σταθερά, που “ακούει” στο ονοματεπώνυμο Μάκης Αγγελόπουλος.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ έγραψε μεταξύ άλλων:
Για την Ευρώπη θα μιλήσουμε (ως ΑΕΚ) όταν έλθει η ώρα έχοντας ως γνώμονα τους συμ-βολισμούς και τις αξίες του συλλόγου. Προς το παρόν είμαστε τρίτοι και προχωράμε…

Μην ερμηνεύετε λάθος τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ. Όσοι περιμένατε στη γωνία για να κάνετε κριτική στον μεγαλομέτοχο, σας ενημερώνω, ότι υπάρχει και δυναμική και όραμα και πλάνο διαρκείας, που ακόμη βρίσκεται στην αρχή του. Όπερ σημαίνει κάποιοι θα εκτεθείτε και πάλι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…