Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ “Ομάδα με προσωπικότητα”

“Ομάδα με προσωπικότητα”

Δεσποτάκης

despotakis

Η Δάφνη Δαφνίου επικράτησε και της Πεύκης και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών.

Ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε, τόσο στην επικράτηση επί της Πεύκης, όσο και στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, όντως. Ξέραμε ότι η Πεύκη δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου. Με την αλλαγή προπονητή που έκαναν, άλλωστε, βελτιώθηκαν πολύ, άλλαξαν φιλοσοφία και η πραγματική Πεύκη είναι αυτή. Για εμάς, ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι, για να διατηρηθούμε στην κορυφή, ήταν αγώνας αντάξιος των δύο ομάδων.

Οι δύο αυτές ομάδες έχουν παίκτες με προσωπικότητα. Και στα δύσκολα, ο παίκτης με προσωπικότητα θα πάρει και μία παραπάνω πρωτοβουλία. Εγώ, τουλάχιστον, το επιτρέπω αυτό στην ομάδα μου, πάντα μέσα από μια διαδικασία. Δεν νομίζω ότι είχαμε κακές επιλογές, εκτός ελαχίστων στιγμών, παρ ότι δεν ήμασταν τόσο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια σε αρκετά σουτ”.

“Η Α’ κατηγορία είναι πολύ ποιοτική, όλες οι ομάδες είναι σε καλό επίπεδο. Εμείς έχουμε πάντα κόσμο στο γήπεδο, διαθέτουμε 400-500 παιδιά στις ακαδημίες, υπάρχει προοπτική και στόχος βραχυπρόθεσμος, αλλά και μακροπρόθεσμος στο σωματείο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…