Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Όλοι μαζί για τη νίκη”

“Όλοι μαζί για τη νίκη”

kolossos

kolossos-saloustros

Ο Κολοσσός συγκρούεται με τον Άρη, για την 13η αγωνιστική της Α1 και, αναμφίβολα, τον περιμένει δύσκολο έργο, όχι όμως και ακατόρθωτο, όπως επεσήμανε ο Χρήστος Σαλούστρος. Ο φόργουορντ των Ροδίων, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, στάθηκε στην ποιότητα των “κιτρινόμαυρων” και επεσήμανε πως η παρουσία του κόσμου θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο σύμμαχο για το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη.

“Αναμφίβολα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Άρης είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι στην τρίτη θέση και έχει δείξει πως η φετινή του πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη μόνο τυχαία δεν είναι. Πρόκειται για ένα ρόστερ με καλούς Αμερικανούς και Έλληνες που έχουν συνθέσει ένα κράμα πολύ καλής ομάδας. Άλλωστε, προέρχονται από μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Νεπτούνας.

Εμείς πιστεύω είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι και ελπίζουμε να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ και να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Και ποιος δεν θα είναι ήθελε μία νίκη κόντρα στον Άρη, πόσω μάλλον εμείς, όπου θα ανέβαζε την ψυχολογία μας στα ύψη” σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:

“Οπωσδήποτε θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως στο ματς με την ΑΕΚ που ήταν συγκλονιστικός. Τους θέλουμε κοντά μας γιατί ο κόσμος μας δίνει ώθηση και ενέργεια σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Για να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, καθώς τα 39 λεπτά δεν φτάνουν κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Μακάρι να ανταπεξέλθουμε στις μεγάλες απαιτήσεις του ματς και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, αν τα καταφέρουμε, μία πολύ μεγάλη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…