Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ο κόσμος ήταν ο… έκτος παίκτης μας”

“Ο κόσμος ήταν ο… έκτος παίκτης μας”

Jure Zdovc AEK

Jure-Zdovc-AEKΗ ΑΕΚ πανηγύρισε τη 12η νίκη της στη Basket League, καθότι επιβλήθηκε 70-65 των Τρικάλων εκτός έδρας. Ο Γιούρι Ζντοβτς, δε, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του. Έκανε, μάλιστα, ιδιαίτερη μνεία στους φιλάθλους της “Ένωσης”, που έδωσαν δυναμικό “παρών” στη θεσσαλική πόλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτό το απαράδεκτο πράγμα που έγινε χθες (σ.σ.: δεν πήγε η ομάδα στην κοπή πίτας του τοπικού συνδέσμου, γιατί έφθασε αργά στα Τρίκαλα). Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Ζητάμε συγγνώμη.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο κόσμος μας ήταν ο… έκτος παίκτης μας. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε χωρίς τον κόσμο μας. Όσο κι αν σας φανεί χαζό, ή περίεργο, ακόμη κι αν χάναμε σήμερα, εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος από την ομάδα.

Κάναμε αυτό που έπρεπε, αν κι υποπέσαμε σε κάποια λάθη. “Πουλήσαμε” ανεξήγητα κάποιες μπάλες. Παίξαμε, όμως, καλή άμυνα, παλέψαμε κι αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο κόουτς και στην ομάδα του, για την προσπάθεια και την εικόνα τους”.

Ο Νώντας Παπαντωνίου, από την πλευρά του, ο οποίος πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, υπογράμμισε:

“Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για λογαριασμό των παικτών, έγινε μία παρεξήγηση με το τοπικό κλαμπ που μας στηρίζει, αλλά το δύσκολο ταξίδι και τα μπλόκα δεν μας επέτρεψαν να βρεθούμε στη γιορτή τους. Τους αφιερώνουμε τη νίκη.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και, μάλιστα, μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Κάναμε, επίσης, κάποια εύκολα λάθη. Βελτιωθήκαμε, ωστόσο, σε σχέση με άλλα παιχνίδια και φθάσαμε στην νίκη. Και πάλι συγγνώμη στους φιλάθλους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…