Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Ο Κόροιβος θα αντιδράσει”

“Ο Κόροιβος θα αντιδράσει”

Kostas

Kostas Mexas

Για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο μίλησε ο Κώστας Μέξας. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών, σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα των Πατρινών, πως η ομάδα της Αμαλιάδας θα αντιδράσει μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ έπλεξε το εγκώμιο τόσο του προπονητή του Κόροιβου, όσο και της ομάδας γενικότερα. Ακόμα, αναφέρθηκε στον τρόπο που θα πρέπει οι παίκτες του να αντιμετωπίσουν τους γηπεδούχους, εστιάζοντας στην αμυντική λειτουργία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που προέρχεται από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Είναι δεδομένο και περιμένουμε ότι ο Κόροιβος θα αντιδράσει, καθώς θέλει να επιστρέψει στις νίκες, πόσο μάλλον από τη στιγμή που παίζει και μέσα στην έδρα του. Είναι ομάδα με ξεκάθαρη προπονητική κατεύθυνση, ιδιαίτερα ικανό προπονητή και παίκτες με μπασκετικό εγωισμό που θα θελήσουν να τον δείξουν στον αγώνα, για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Εμείς, από τη δική μας πλευρά, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι πρέπει να αντιδράσουμε και πνευματικά, αλλά και αγωνιστικά, ελέγχοντας το παιχνίδι από το ξεκίνημα, ενώ θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνά μας η οποία θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…