Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Νίκη επιτακτικής ανάγκης”

“Νίκη επιτακτικής ανάγκης”

skourtopoulos

skourtopoulos

Επιτακτική ανάγκη, χαρακτήρισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος το να πάρουν τη νίκη στην αυριανή (23/1, 17:00) αναμέτρηση με τον Κολοσσό στο “Μελίνα Μερκούρη“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Η ανάγκη να κερδίσουμε αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας. Αυτή την στιγμή η Ρόδος έχει την ηρεμία, ενώ η διαφορά των δύο νικών από μας της επιτρέπει να έχει πιο εύκολο έργο. Όμως όλα αυτά ισχύουν ως ένα σημείο.

Από κει και πέρα εξαρτάται από μας. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι γιατί έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε τον β’ γύρο. Ελπίζαμε σε μία νίκη αλλά δυστυχώς ό,τι προηγήθηκε του αγώνα έκανε το ματς πολύ πιο δύσκολο. Πρώτος στόχος παραμένει η αξιοποίηση της έδρας στον υπέρτατο βαθμό. Αυτό που θα μας βοηθήσει δηλαδή να “ανασάνουμε” όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κοιτάξουμε κάτι καλύτερο στην συνέχεια”.

Από πλευράς παικτών, ο Ρόναλντ Σάφτενααρ ανέφερε: “Ο αυριανός αγώνας είναι από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια για μας και βαθμολογικά και νομίζω πως η ομάδα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πάρει τη νίκη. Θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά στην άμυνα και να περιορίσουμε τα λάθη μας για 40 λεπτά. Εάν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…