Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα Eurocup”

“Να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα Eurocup”

Duvnjak PAOK

Duvnjak-PAOK

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του από την Όλντενμπουργκ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κηφισιά για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Με αφορμή αυτό το παιχνίδι ο Ούρος Ντούβνιακ, ανανέωσε το προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:
Και, τώρα, η 2η αγωνιστική. Είχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Χάσαμε στο γήπεδό τους στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οπότε ήταν πολύ σημαντικό να τους κερδίσουμε στο γήπεδό μας. Κάναμε πολύ μεγάλη ανατροπή και πήραμε σπουδαία νίκη, αλλά τρεις ημέρες μετά, και πραγματοποιώντας προφανώς το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν, χάσαμε από την Όλντενμπουργκ. Αυτά, όμως, είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν, όταν έχεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτούμε πολύ, ακόμα και τα παιχνίδια που χάσαμε και για τα οποία είμαστε δυσαρεστημένοι, καθώς το πρόγραμμά μας είναι τέτοιο που θα πρέπει να ασχοληθούμε άμεσα με το επόμενο παιχνίδι.

Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με την Κηφισιά, μια ομάδα από την οποία επίσης χάσαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Και φυσικά δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή από τη νίκη. Είναι καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο γιατί είμαστε ομάδα Eurocup. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι με πολλή ενέργεια για να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί νικηφόρων αγώνων. Είναι το μόνο καλό που μπορεί να γίνει στον Ιανουάριο, έναν μήνα που αποδείχθηκε ο πιο κρύος και με πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, που δεν μου αρέσουν καθόλου. Και σήμερα το πρωί (22/01) ξύπνησα με το ίδιο συναίσθημα που είχα τις δύο προηγούμενες εβδομάδες. Πώς να σηκωθώ και να συνεχίσω ή μήπως όχι. Περιμένω να δω ξανά τον όμορφο ήλιο της Ελλάδας και φυσικά να βρω και την πρώτη ευκαιρία για να δω και το σπίτι μου ύστερα από πολύ καιρό, έστω και για δύο ημέρες

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…