Κεντρική Διεθνή “Να διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα”

“Να διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα”

bartzokas lokomotiv kuban1

bartzokas-lokomotiv kuban1Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (21/1, 7μ.μ.) την Λοκομοτίβ Κούμπαν στην Ρωσία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκα. Ο έλληνας κόουτς της Ρωσικής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να διεκδικήσει κάθε πιθανότητα της για νίκη.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Κάθε αναμέτρηση είναι μια διαφορετική ιστορία. Θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στις αρχές, να μάθουμε από τα λάθη των τελευταίων αναμετρήσεων και να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για νίκη επί του Παναθηναϊκού.”

Τους παίκτες της “Λόκο” εκπροσώπησε ο Βίκτορ Κλαβέρ: “Η ομάδα μας είναι δυνατή, γιατί ποτέ δεν αμφιβάλλουμε εάν μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλό. Για αυτό μάς είναι εύκολο να ξεπεράσουμε μια ήττα. Θέλουμε να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο να περιορίσεις παίκτες όπως ο Διαμαντίδης, ο Καλάθης, ο Γκιστ και ο Ραντούλιτσα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…