Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να μπούμε συγκεντρωμένοι”

“Να μπούμε συγκεντρωμένοι”

billis

billisΟ Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται αύριο (30/1, 5μ.μ.) τον Απόλλωνα Πατρών με μοναδικό του στόχο την νίκη. Ο Σωτήρης Μπιλλής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των “θαλασσί” και επεσήμανε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι μπορούν για να φτάσουν στην νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ο Απόλλων είναι μία δύσκολη ομάδα. Στον πρώτο γύρο είχαμε παίξει πολύ συγκεντρωμένα και καταφέραμε να νικήσουμε σχετικά εύκολα μέσα στην Πάτρα. Όμως, από τότε έχουν κάνει πολλές και καλές αλλαγές παικτών, ενώ έχει αλλάξει και ο προπονητής, ο οποίος έχει βάλει τη δική του υπογραφή στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας. Εμείς έχουμε δουλέψει αρκετά μέσα στην εβδομάδα για να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να φτάσουμε στη νίκη, γι’ αυτό θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό.”

Για τον κόσμο: “Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμα. Όπως σε όλα τα παιχνίδια στο Βενετόκλειο, έτσι και σ’ αυτό, όλοι θα επιθυμούσαμε την παρουσία του κόσμου, γιατί εκείνος είναι αυτός που μας εμψυχώνει και μας δίνει δύναμη ώστε να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παρκέ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…