Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Να μπούμε με το δεξί”

“Να μπούμε με το δεξί”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Με νίκη θέλει να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Βεργίνης.

Οι Πατρινοί υποδέχονται το απόγευμα του Σαββάτου (16/1, 17:00) στο κλειστό της Περιβόλας το Ρέθυμνο και σύμφωνα με όσα έγραψε ο Δημήτρης Βεργίνης στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, θα πρέπει από την αρχή να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Basket League και όλοι στην ομάδα θέλουμε να μπούμε με το δεξί και να φτάσουμε μαζί με τη συμπαράσταση του κόσμου μας στην έκτη μας νίκη.

Στο φινάλε του πρώτου γύρου επικρατήσαμε μέσα στην έδρα μας της ομάδας των Τρικάλων και κλείσαμε τον πρώτο γύρο με 5 νίκες. Μια ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών εάν αναλογιστούμε πως ξεκινήσαμε στο πρωτάθλημα. Με σημαντική προσπάθεια καταφέραμε να καλύψουμε το χαμένο βαθμολογικό έδαφος και να μπορούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία τη συνέχεια της φετινής σεζόν.

Μπροστά μας έχουμε 13 παιχνίδια στα οποία θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε αρχικά τον πρώτο μας στόχο όπου είναι η παραμονή μας στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε πιο ψηλά. Στην 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου υποδεχόμαστε στην Πάτρα το Ρέθυμνο. Ξέρουμε ότι η ομάδα της Κρήτης, βάση της βαθμολογικής της θέσης καίγεται για τη νίκη και θα επιδιώξει να αποδράσει από την Περιβόλα με τους δύο βαθμούς. Εμείς όμως από την πλευρά μας, δεν θα πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό. Καλούμαστε να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού από το ξεκίνημα μέχρι τέλος και με τη βοήθεια του κόσμου να μπορέσουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε.

Είναι σημαντικό ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου επιστρέφει ο Τόνι Γουντς ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ θα σταθώ και στην προσθήκη του Φώτη Λαμπρόπουλου στην ομάδα μας. Ο Φώτης μας “ψήλωσε” μέσα στο παρκέ και πιστεύω ότι μας έδεσε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα, αφού θεωρώ ότι είναι ο κρίκος που μας έλειπε.

Δεν θέλω να πω περισσότερα για το παιχνίδι, τα υπόλοιπα θέλουμε να τα πούμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο.

Θα κλείσω και πάλι λίγο διαφορετικά.

Η φωτογραφία είναι από το δείπνο που μας παρέθεσε ένας από τους πιστούς φιλάθλους της ομάδας, ο πατρινός επιχειρηματίας, Γιάννης Κοντοθεόδωρος.

Θέλουμε όλοι οι παίκτες να τον ευχαριστήσουμε πολύ όπως επίσης και όλους τους χορηγούς που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια μας και είναι στο πλευρό μας και στις χαρές αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές”.

apollon patras - omadiki

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…