Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να αρχίσουμε με νίκη τη νέα χρονιά”

“Να αρχίσουμε με νίκη τη νέα χρονιά”

pavlovic papagiannis panathinaikos trikala

pavlovic-papagiannis-panathinaikos-trikala

Με επιτυχίες επιθυμεί ο Σάσα Πάβλοβιτς να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός τη νέα χρονιά, στην αυριανή αναμέτρηση (3/1, 18:00), όπου αντιμετωπίζει ως φιλοξενούμενος την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Μαυροβούνιος γκαρντ ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, πως έχουν δουλέψει αρκετά και είναι έτοιμοι για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα τους βάλει η “Βασίλισσα“.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλή χρονιά σε όλους

Διανύουμε ήδη τις πρώτες μέρες του νέου έτους κι έχει σημασία να ευχηθούμε υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε η νέα χρονιά να φέρει καλύτερα πράγματα σε όλους.

Εμάς η νέα χρονιά μας βρήκε στο γήπεδο, όπως και η… παλιά δηλαδή. Οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές και σημαντικές. Άλλωστε μετά την έναρξη του Top16 της Ευρωλίγκας κοντέψαμε να κάνουμε Πρωτοχρονιά στο αεροσκάφος, στην Κωνσταντινούπολη, καθώς είχαμε πολύωρη ταλαιπωρία και καθυστέρηση.

Η πρώτη υποχρέωση της νέας χρονιάς μας βρίσκει… φιλοξενούμενους στο γήπεδό μας! Δεν είναι παράξενο; Θα έχουμε τα ίδια αποδυτήρια, θα πάμε με τον ίδιο τρόπο στο γήπεδο αλλά δε θα υπάρχουν οπαδοί μας και ταυτόχρονα θα κάτσουμε στον… απέναντι πάγκο! Παράξενο έτσι;

Αυτά έχουν ελάχιστη σημασία όμως. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει κίνητρο και δίψα για διάκριση και οφείλουμε να φανούμε πανέτοιμοι ώστε ν’ ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε όσα προβλήματα θα επιδιώξει να μας βάλει η ΑΕΚ. Κάναμε την προετοιμασία μας, οι προπονητές μας εντόπισαν τα πάντα κι εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι.

Θέλουμε να αρχίσουμε επιτυχημένα τη νέα χρονιά, θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα

Σάσα”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …