Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να ανέβουμε επίπεδο”

“Να ανέβουμε επίπεδο”

pavlovic papagiannis panathinaikos trikala

pavlovic-papagiannis-panathinaikos-trikala

Μετά τη νίκη κόντρα στη Μάλαγα, ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται στο παιχνίδι με την Κηφισιά, αποσκοπώντας στη διατήρηση του αήττητου σερί και την επέκταση του στους 13 αγώνες. Μέσω του μπλογκ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Σάσα Πάβλοβιτς αναφέρθηκε στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Μάλαγα, εξήρε τον Δημήτρη Διαμαντίδη και επεσήμανε την ευεργετική πολυήμερη παραμονή στην Αθήνα.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Χρόνια πολλά σε όλους

Άλλωστε εμείς πριν από τρεις μέρες κάναμε Χριστούγεννα και περιμένουμε την Πρωτοχρονιά μας…

Το καλό είναι ότι βρισκόμαστε στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ για μέρες. Έστω και τυπικά φιλοξενούμενοι αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ και καταφέραμε να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Ακολούθως είχαμε μια πολύ δύσκολη βραδιά με τη Μάλαγα αλλά νικήσαμε χάρη στο σουτ του Τζέιμς αλλά και την τρομερή παρουσία του Δημήτρη, του αρχηγού μας. Το είπα και το επαναλαμβάνω και τώρα: Ο Διαμαντίδης μπορεί να παίξει άλλα πέντε χρόνια σ’ αυτό το επίπεδο.

Η παρουσία μας στην Αθήνα έχει συνέχεια αφού τη Δευτέρα αντιμετωπίζουμε την Κηφισιά, την Πέμπτη τον Ερυθρό Αστέρα και την επόμενη Κυριακή τον Άρη. Τρεις σερί αγώνες στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να τους χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα, δηλαδή και τις νίκες να κατακτήσουμε αλλά και να βελτιωθούμε αγωνιστικά. Το ότι δεν έχουμε μετακίνηση για τόσο μεγάλο διάστημα θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ιδανικά.

Είναι καλό το γεγονός, επίσης, ότι επιστρέφει άμεσα και ο Λευτέρης. Για μια ομάδα είναι πολύ σημαντικό να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους καθώς ανεβαίνει το επίπεδο της προπόνησης, ο χρόνος γίνεται ποιοτικότερος για όλους κι αυτό ωφελεί την ομάδα.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με συγκέντρωση κι αποφασιστικότητα ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά. Να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και να ανεβάζουμε το επίπεδό μας από αγώνα σε αγώνα.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Σάσα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…