Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Μικρά από ΣΕΦ

Μικρά από ΣΕΦ

sef

sef

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν τη νίκη και με διαφορά άνω των 4 πόντων, προκειμένου να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της βαθμολογίας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους, οι “πράσινοι” στοχεύουν στο διπλό ή στην χειρότερη περίπτωση να μην ηττηθούν με πάνω από 4 πόντους. Θυμίζουμε πως το “τριφύλλι” είχε επικρατήσει με 73-69 στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ.

Το eBasket.gr βρίσκεται από νωρίς στο ΣΕΦ και θα σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν και θα συμβούν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του “αιώνιου” ντέρμπι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο φαληρικό στάδιο στις 17:30, δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Ο Νικ Καλάθης θα αγωνιστεί κανονικά, παρά τον μικροτραυματισμό που είχε στο χέρι στην τελευταία προπόνηση του “τριφυλλιού”. Στην αποστολή βρίσκεται τόσο ο Νίκος Παππάς όσο και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ εκτός αυτής βρίσκεται ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς.

Από πλευράς Ολυμπιακού, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ματ Λοτζέσκι δηλώθηκαν κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά βρίσκονται εκτός αποστολής, καθώς είναι αγωνιστικά ανέτοιμοι.

18:25 Οι παίκτες των δύο ομάδων βρήγαν για ολιγόλεπτο ζέσταμα και αποχώρησαν στα αποφυτήρια. Οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν δημιουργήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα.

18:30 Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παρκέ. Οι “ερυθρόλευκοι” αποθεώθηκαν από τον κόσμο τους, ενώ όπως είναι φυσικό, οι “πράσινοι” άκουσαν έντονες αποδοκιμασίες, χωρίς ακρότητες όμως. Να σημειωθεί πως δεν έπεσε το παραμικρό αντικείμενο, ούτε άνοιξε κάποιο καπνογόνο.

18:45 Αναμένουμε την επανεμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου στο ΣΕΦ, έστω και με πολιτικά, μιας και δεν θα αγωνιστεί.

18:51 Ο διεθνής φόργουορντ έκανε την εμφάνιση του και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

18:55 Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των δύο ομάδων και όλα είναι έτοιμα για το τζάμπολ. Ακόμα ένα “αιώνιο” ντέρμπι, ξεκινά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Σλούκας: «Να είμαστε πεινασμένοι»

Ο Κώστας Σλούκας ήθελε η ομάδα να είναι… πεινασμένη και ήταν Ο Κώστας Σλούκας σε μια εκπλη…