Κεντρική Διεθνή Μετωπική Μέκελ – Ερυθρού

Μετωπική Μέκελ – Ερυθρού

172910

mekelΤο ποσό της τάξεως των 150 χιλιάδων ευρώ αξιώνει ο Γκαλ Μέκελ ως αποζημίωση για τη λύση της συνεργασίας του με τον Ερυθρό Αστέρα. Ακόμη, σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, κατέθεσε προσφυγή, ζητώντας τα χρήματα να καταβληθούν εντός 72 ωρών.

Με τις χειρότερες των εντυπώσεων αναμένεται να αποδεσμευτεί από τους αντιπάλους του “τριφυλλιού” για τη φάση του TOP16 της Ευρωλίγκα, ο Ισραηλινός γκαρντ, καθώς με την προσφυγή που κατέθεσε θύμισε περιπτώσεις παικτών, που έφυγαν με παρόμοιο τρόπο, όπως οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Ράιαν Τόμπσον αλλά και Μάρκους Γουίλιαμς.

Μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα ο παίκτης δεν υπολογίζονταν από τον προπονητή της σέρβικης ομάδαςΝτέγιαν Ράντονιτς, ωστόσο ζητά καταβολή 5 μισθών συμπεριλαμβανομένου του Γενάρη αλλά και του Φλεβάρη συν του πριμ για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν δεχθεί προτάσεις για την παραχώρησή του από Ουνικάχα ΜάλαγαΝίζνι Νόβγκοροντ αλλά και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης χωρίς, ωστόσο να αποδεχθούν καμία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μπάμπης Πετροπουλάκος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…