Κεντρική NBA Μεταμέλεια για τις μπουνιές
NBA

Μεταμέλεια για τις μπουνιές

duncan griffin

duncan-griffinΜεταμέλεια έδειξε ο Μπλέικ Γκρίφιν όσον αφορά τον καβγά που είχε με τον φροντιστή της ομάδας του, με “απώλεια” ένα σπασμένο χέρι.

Ο 26χρονος φόργουορντ απολογήθηκε μέσω μηνύματός του που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

“Υπήρξε μια κατάσταση μεταξύ φίλων και μετανιώνω για τον τρόπο που φέρθηκα σε κάποιον που νοιάζομαι. Θέλω να απολογηθώ στους Κλίπερς, τους συμπαίκτες τους και τους οπαδούς που δημιούργησα αυτόν τον περισπασμό. Δουλεύω με την ομάδα και θα επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό, ούτε από παίκτη, ούτε από κάποιον άλλο το όνομα του “θύματος”, όμως αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν, ότι πρόκειται για τον βοηθό φροντιστή, Ματίας Τέστι.

Η ομάδα του Λος Άντζελες ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της το τι μέλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά το “επίμαχο” θέμα:

“Ο φόργουορντ των Κλίπερς, Μπλέικ Γκρίφιν, υπέστη κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού, ρίχνοντας μπουνιά στις 23 Ιανουαρίου στο Τορόντο. Αυτή η συμπεριφορά δεν χωράει στην οργάνωσή μας και το συγκεκριμένο συμβάν δεν μας εκπροσωπεί ως ομάδα. Διεξάγουμε εκτενή έρευνα σε συνεργασία με το NBA. Στο τέλος της έρευνας θα παρθεί η κατάλληλη απόφαση”.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Τορόντο, ενώ η ακτινογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο φόργουορντ των Καλιφορνέζων, έδειξε ότι ο χρόνος αποκατάστασης της ζημιάς θα είναι από έως 6 εβδομάδες, τέλος, χθες κιόλας υποβλήθηκε στο χειρουργείο, δίχως καμία καθυστέρηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μπάμπης Πετροπουλάκος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…