Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Μέσα στην 6άδα”

“Μέσα στην 6άδα”

kolossos

kolossos-saloustros

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ μίλησε ο Χρήστος Σαλούστρος. Ο άσσος του Κολοσσού Ρόδου, σχολίασε τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα Πατρών και υπογράμμισε ότι πιστεύει στον στόχο της εισόδου στην 6άδα. Ακόμα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, όπου κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και όλοι μαζί να παλέψουν για το καλύτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τα σημεία στα οποία υπερτέρησε ο Κολοσσός του Απόλλωνα: “Ελέγξαμε τα ριμπάουντ κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το σημαντικότερο ήταν η άμυνα που παίξαμε. Κρατήσαμε τον Απόλλωνα σε χαμηλό σκορ και αυτό μας οδήγησε στη νίκη διότι γενικότερα δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. Είμαστε ευτυχισμένοι διότι σκαρφαλώσαμε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία”.

Για το τι πιθανότητες δίνει στο να τερματίσει στην 8άδα ο Κολοσσός: “Δίνω πάρα πολλές πιθανότητες. Η ομάδα είναι φτιαγμένη να μπει στα πλέι οφ. Βέβαια, αν θέλετε τη γνώμη μου, πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα στην 6αδα, Αυτός είναι ο δικός μου στόχος και εκεί αξίζουμε να τερματίσουμε. Για την 8αδα δεν το συζητάω, αν δεν τα καταφέρουμε θα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας”.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Δεν έχουμε να πούμε πολλά για τον Παναθηναϊκό, τα αστέρια στη φανέλλα του δείχνουν πολλά, έστω κι αν αυτή την περίοδο, δεν είναι και στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση. Θα μπούμε μέσα, να πολεμήσουμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, βέβαια πάντα με σεβασμό. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και να ανταμείψουμε τον κόσμο με την εμφάνισή μας. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ο κόσμος θα βρεθεί για μία ακόμη φορά κοντά στην ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…