“Με τόσα λάθη…”

djordjevic1

djordjevic

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων για ένα ημίχρονο κόντρα στην Κηφισιά, αλλά στη συνέχεια γύρισε “διακόπτη” και έφθασε χωρίς να καρδιοχτυπήσει στη 13η συνεχόμενη νίκη του. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σημείωσε πως οι παίκτες του ήταν κουρασμένοι, λόγω του ματς με τη Μάλαγα, ενώ στάθηκε στο μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του, που είναι τα λάθη.

“Θα επαναλάβω ότι είπα πριν το παιχνίδι στον κόουτς, ότι η ομάδα του παίζει ωραίο μπάσκετ και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε μια δύσκολη βραδιά απόψε, γιατί βρήκαμε απέναντί μας μια ομάδα με ισχυρό κίνητρο. Ήμασταν κουρασμένοι από το παιχνίδι με τη Μάλαγα, γι αυτό θελήσαμε να βάλουμε κάποια νέα πρόσωπα στην πεντάδα. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουμε, κάνουμε πολλά λάθη. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό. Με 20 λάθη δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο” είπε ο “Σάλε” αρχικά και συμπλήρωσε:

“Σε αυτό θα επικεντρωθούμε στην πορεία της σεζόν. Πρέπει να προστατεύουμε την μπάλα καλύτερα. Ακόμη και με μία θεωρητικά υποδεέστερη ομάδα, χάσαμε τα ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την εικόνα μας και φτάσαμε στη νίκη. Δεν ήταν μια καλή βραδιά για εμάς, αλλά πρέπει να δούμε τι θα φτιάξουμε από εδώ και πέρα. Όλοι οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχει σημασία τι κάναμε μέχρι τώρα, αλλά τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, επεσήμανε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ο κόουτς επανέφερε το μυαλό μας εκεί που έπρεπε να είναι εξαρχής. Πιέσαμε καλύτερα την μπάλα και βρήκαμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Εύχομαι στην Κηφισιά καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…