Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Με τον κόσμο για το “διπλό”

“Με τον κόσμο για το “διπλό”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Απόλλωνας, που φιλοξενείται στο κλειστό της Ήλιδας, για το ντέρμπι της Πελοποννήσου. Προμηνύεται σκληρή μάχη κόντρα στον Κόροιβο και στο μυαλό των Πατρινών είναι η ρεβάνς, όπως τόνισε κι ο Δημήτρης Βεργίνης, ανανεώνοντας το μπλογκ του, κάνοντας ειδική μνεία, επιπλέον, στους οπαδούς της ομάδας του.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Να ‘μαστε πάλι εδώ λίγες ώρες πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και λίγες ημέρες μετά από μια σπουδαία νίκη. Καταφέραμε να φτάσουμε στα έξι ροζ φύλλα αγώνα τα οποία μας επιτρέπουν να χαμογελούμε και να επενδύουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Η νίκη επί του Ρεθύμνου και η κάλυψη της διαφοράς από την ήττα στο παιχνίδι του α’ γύρου ήταν μεγάλη υπόθεση για όλους εμάς που συνεχίζουμε με οδηγό αυτό το παιχνίδι για νέες νίκες. Από την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας, όπως σας είπα, έχουμε να κρατήσουμε πολλά θετικά στοιχεία με πρώτο και καλύτερο αυτή της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας μας.

Το Σάββατο μας περιμένει μία πολύ επικίνδυνη αποστολή στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο, την οποία θέλουμε να φέρουμε εις πέρας για να κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την παραμονή μας στην κατηγόρια.

Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει με το προπονητικό τιμ πάρα πολύ σκληρά και πιστεύω ότι, όπως και με το Ρέθυμνο έτσι και με τον Κόροιβο, θα μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να φτάσουμε στην κατάκτηση της τρίτης μας εκτός έδρας νίκης μας. Ο αντίπαλος μας προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και είναι δεδομένο ότι “ψάχνεται” για να αντιδράσει όμως εμείς δεν θα πρέπει να το επιτρέψουμε σε κανένα σημείο του παιχνίδι μας.

Με συγκέντρωση, αποφασιστικότητα, καλή άμυνα, ομαδικότητα και θετική ενέργεια από την κερκίδα, μιας και στην Αμαλιάδα θα βρεθούν οι φίλαθλοί μας, πιστεύω ότι καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία στον βαθμολογικό πίνακα. Άλλωστε, για να πάρουν αξία τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα και να μπορέσουμε να κοιτάξουμε λίγο πιο ψηλά θα πρέπει να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια και εκτός έδρας.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πατρινούς φιλάθλους οι οποίοι στέκονται δίπλα στην ομάδα έχοντας τον δικό τους ρόλο από τις κερκίδες. Η στήριξη τους είναι πολύ σημαντική για εμάς και τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους ανταμείβουμε με νίκες και τους βλέπουμε να φεύγουμε χαμογελαστοί από την Περιβόλα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…