Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Με συγκέντρωση και ενέργεια”

“Με συγκέντρωση και ενέργεια”

Giannis Sfairopoulos2

Giannis Sfairopoulos2Ο Ολυμπιακός κοντράρεται αύριο στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις και ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε για όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ομάδα του για να φτάσει στην νίκη.  Αναφορά έγινε, επίσης, και στην απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ πιο συγκεντρωμένοι από ό,τι στο ματς με τη Μπάμπεργκ. Από την αρχή του ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην επιτρέψουμε να πάει το παιχνίδι στα μέτρα των αντιπάλων μας αλλά στα δικά μας μέτρα. Να ξεκινήσουμε με τις σταθερές που έχουμε, να πάμε το ματς στις δικές μας αρχές.

Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και ενέργεια. Έχουν αλλάξει προπονητή και θέλουν να δείχνουν καλύτερο πρόσωπο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε διπλά προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι ώστε να απαντήσουμε σε κάθε δυσκολία που θα μας βάλουν στο παρκέ. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι απέναντι σε μια ομάδα που αν την αφήσεις μπορεί να σε σκοτώσει.”

Για την κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη: “Ο Πρίντεζης έκανε μέρος της προπόνησης και θα αποφασίσουμε αύριο την τελευταία στιγμή, μετά την πρωινή προπόνηση εάν θα αγωνιστεί ή όχι.”

Για την απόκτηση του Παπανικολάου: “Η προσοχή μας είναι στην ομάδα και στο ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας αυτή τη στιγμή, ο Παπανικολάου είναι ποιοτικός παίκτης, θα προστεθεί μαζί με τους υπόλοιπους ώστε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…