Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Με εμπιστεύονται”

“Με εμπιστεύονται”

papagiannis apostoli varkeloni

papagiannis-apostoli-varkeloni

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν εξαιρετικός απέναντι στην ΑΕΚ, αξιοποιώντας το κάθε δευτερόλεπτο που του έδωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο νεαρός διεθνής Έλληνας σέντερ, μιλώντας στην εφημερίδα “Πράσινη”, ξεκαθάρισε πως δίνει πάντα το 100% των δυνατοτήτων του, καθώς η ομάδα τον εμπιστεύεται πολύ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

-την ευκαιρία που πήρε και αξιοποίησε κόντρα στην ΑΕΚ: “Εγώ δίνω το 100% από την αρχή. Πάντα κοιτάμε πρώτα την άμυνα, όπως και όλη η ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά ενός μικρού παίκτη. Κάνουμε ατομικές προπονήσεις με όλους τους προπονητές και όταν μου πει ο κόουτς να μπω, δίνω το 100% για να δείξω σε εκείνον, τους συμπαίκτες μου και στον εαυτό μου ότι είμαι έτοιμος να παίξω. Πρώτα απ’ όλους αυτοπεποίθηση μού δίνει ο εαυτός μου, από εκεί και πέρα όμως και οι συμπαίκτες με τον προπονητή μου, γιατί με εμπιστεύονται κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο”.

-τη νίκη επί της ΑΕΚ: “Το καλό είναι πως η χρονιά άρχισε θετικά, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα. Όταν σφίξαμε την άμυνά μας πίσω, βγήκαν τα καλάθια και στην επίθεση. Βάλαμε κάποια σουτ, αλλά παίξαμε με πάθος και πήραμε τη νίκη”.

-την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: “Το να βλέπεις το ΟΑΚΑ με κόσμο της αντίπαλης ομάδας, ενώ έχουμε συνηθίσει αλλιώς, είναι διαφορετικό. Δεν μας ένοιαζε αυτό, είμαστε Παναθηναϊκός, κοιτάξαμε να πάρουμε τη νίκη, όπως και κάναμε”.

-την παρουσία του Διαμαντίδη: “Ο Διαμαντίδης είναι ένα είδωλο. Εμείς οι μικροί τον σεβόμαστε πάρα πολύ, ό,τι λέει κατευθείαν θα το κάνουμε, η παρουσία του στο γήπεδο είναι κάτι διαφορετικό. Ακόμη κι αν δεν σκοράρει, ξέρει να βγάλει την πάσα, να βοηθήσει στην άμυνα, γιατί έχει την εμπειρία”.

-το ματς της Παρασκευής με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ: “Αρχίσαμε καλά το 2016, αλλά τώρα κοιτάμε τη Μάλαγα. Χάσαμε από τη Φενέρ και μας πείσμωσε ο τρόπος που ήρθε αυτή η ήττα, γιατί μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Θέλουμε να τα καταφέρουμε την Παρασκευή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…