Κεντρική Basket League Άρης “Μας αδικεί το αποτέλεσμα”

“Μας αδικεί το αποτέλεσμα”

priftis

priftisΟ Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του, προστατεύοντας έτσι τους παίκτες του, ενώ σχολίασε ότι το αποτέλεσμα αδικεί την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Το αποτέλεσμα μας αδικεί σε ό,τι αφορά την έκτασή του. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε αποτελεσματικότητα σε ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, στα τελευταία 56 λεπτά χάσαμε αρκετές μπάλες ανεπίτρεπτα, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, χάσαμε ριμπάουντ.

Δεν ήμασταν όπως έπρεπε να ήμασταν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Καταρρεύσαμε. Δεν το λέω σαν δικαιολογία, αλλά είναι δύσκολο η ομάδα με το πρόγραμμα που έχει βγάλει, να ταξιδέψει σε δύο μέρες και να παίξει χωρίς ουσιαστικά να κάνει προετοιμασία.

Έκαναν προσπάθεια τα παιδιά, αλλά θα έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε ένα πιο ανατρέψιμο σκορ στο γήπεδό μας.

Και τα χαμένα ριμπάουντ και κάποιες μπάλες που μας έφυγαν από τα χέρια. Υπάρχουν κάποιες κομβικές φάσεις σε ένα παιχνίδι που είτε σε φέρνουν πιο κοντά, είτε σε απομακρύνουν από τη νίκη. Είχαμε δυο, τρεις τέτοιες φάσεις διαδοχικά και γι’ αυτό το σκορ πήγε τόσο.

Κρίμα,γιατί αδικεί την προσπάθεια των παικτών. Στο 7065 χάσαμε τρεις μπάλες μέσα από τα χέρια μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι καλύτερο. Θέλει και τύχη, αν και βέβαια δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους.

Παίζουμε στην δεύτερη φάση του Γιούροκαπ με ομάδες που είναι πάρα πολύ καλές. Δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τις εμφανίσεις μας στη Ρόδο, στο Μιλάνο και στην Αθήνα. Σήμερα δεν μπορώ να είμαι άδικος με τους παίκτες, προσπάθησαν, και έχοντας τρεις ήττες στην πλάτη τους και μεγάλο στρεσάρισμα και τεράστια κούραση.

Θα πρέπει να μείνουμε λίγο ήρεμοι και να μην είμαστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάμε, χωρίς να μειώσω την προσπάθεια από όλους. Η ομάδα είχε μια πολύ καλή παρουσία την πρώτη φάση. Είχε κάποια άσχημα παιχνίδια, σήμερα προσπάθησε και πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί όπως έκανε στα 35 λεπτά.

Όταν ξεκινούσε η χρονιά λέγαμε ότι πρέπει να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στην πρώτη φάση του Γιούροκαπ. Το κάναμε. Δεν πρέπει να αδικήσουμε την προσπάθεια των παικτών σε αυτό που έχουν κάνει μέχρι τώρα, επειδή σε κάποιες αναμετρήσεις ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Ήταν εκτός έδρας παιχνίδια.

Η ομάδα σήμερα αντέδρασε, αλλά σίγουρα δεν είχαμε αποτελεσματικότητα στο τελευταίο πεντάλεπτο. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το 30λεπτο να το καθιερώσουμε και πάλι, γιατί είναι βαρύ αυτό το αρνητικό σερί“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μπάμπης Πετροπουλάκος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…