Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Λύση Παπανικολάου στον ορίζοντα

Λύση Παπανικολάου στον ορίζοντα

Kostas Papanikolaou

kostas-papanikolaou

Οι τραγικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως δρομολογούν εξελίξεις στο “πράσινο” στρατόπεδο. Η εικόνα του “τριφυλλιού” είναι κάκιστη κι αυτό δεν έχει περάσει, φυσικά, απαρατήρητο από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία είναι διατεθειμένη να προβεί σε αλλαγές, προκειμένου το σύνολο του Σάσα Τζόρτζεβιτς να βρει τον δρόμο του.

Ο Σάσα Πάβλοβιτς δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και με εξαίρεση τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στην αρχή της χρονιάς, είναι σχεδόν πάντα κατώτερος των περιστάσεων. Οι εμφανίσεις του Μαυροβούνιου γκαρντ/φόργουορντ, σε συνδυασμό με τις χαμηλές πτήσεις του Βλάντο Γιάνκοβιτς, έχουν δημιουργήσει ένα μεγάλο πρόβλημα στη θέση “3”, το οποίο μπορεί να λυθεί με την έλευση ενός πολύ ποιοτικού Έλληνα φόργουορντ αντί του 32χρονου άσου.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Κώστα Παπανικολάου. Ο πρώην παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς επιστρέφει στην Ευρώπη, αλλά το θέμα είναι σε ποια ομάδα θα υπογράψει. Η “πράσινη” ΚΑΕ δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, ωστόσο ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του “Παπ“.

Ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του, με τον Παναθηναϊκό να έχει να… αντιμετωπίσει την πρόταση του Άρη, ο οποίος έχει δώσει διορία στον παίκτη μέχρι την Κυριακή και την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει τα δικαιώματα του παίκτη και μπορεί να ματσάρει, εάν το επιθυμεί, την όποια πρόταση προκύψει. Φυσικά, δεν αποκλείεται να έρθει πρόταση για τον Έλληνα φόργουορντ από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας.

Το σίριαλ με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κώστα Παπανικολάου καλά κρατεί. Οι μέρες που ακολουθούν είναι καθοριστικές, με το σενάριο επιστροφής του “Παπ” στην Ελλάδα να μοιάζει πιθανό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…