Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Κομβικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα” (vid)

“Κομβικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα” (vid)

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Ο Απόλλωνας Πάτρας υποδέχεται το Σάββατο τα Τρίκαλα στο κλειστό της Περιβόλας για τη 13η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Δημήτρης Βεργίνης ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τονίζοντας, πως πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι και γι’ αυτό το λόγο θέλουν να πάρουν τη νίκη.

Ευχήθηκε μάλιστα και χρόνια πολλά για τα γενέθλια του σε έναν παλιό παίκτη του Απόλλωνα, τον Κώστα Πετρόπουλο, αφιερώνοντας του και ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στους “Φρουρούς της Αχαΐας“.

Αναλυτιά όσα έγραψε:

Οι γιορτές έχουν περάσει πλέον και εμείς έχουμε μπει ήδη σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μιας και οι υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα μας κράτησαν προσηλωμένους στις προπονήσεις. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο ξεκίνημα του 2016 έχουμε αύριο μπροστά μας μια πολύ καθοριστική αναμέτρηση. Υποδεχόμαστε τα Τρίκαλα στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και όπως καταλαβαίνετε όλοι θέλουμε να πετύχουμε μια ακόμα νίκη, την πέμπτη μας για τη φετινή χρονιά, για να κλείσουμε με χαμόγελα το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να φέρουν εις πέρας τη μισή αποστολή που μας έχει ανατεθεί.

Ξέρουμε ότι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι κομβικό καθώς μετά από αυτό μας περιμένει μια “καλή τετράδα” αναμετρήσεων, στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού όπου θέλουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Για αυτό το λόγο λοιπόν χαρακτήρισα και κομβικό το αυριανό παιχνίδι καθώς μια νίκη θα μας βοηθήσει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά για να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας. Με οδηγό λοιπόν τις θετικές μας εμφανίσεις μέσα στην Πάτρα στα τελευταία παιχνίδια και με τους πατρινούς φιλάθλους να μας δείχνουν το δρόμο για τη νίκη, είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και να καταφέρουμε να φτάσουμε σε μια ακόμα σημαντική επικράτηση για την ομάδα μας.

Σίγουρα η απώλεια του Τόνι Γουντς μέσα στη ρακέτα είναι σημαντική για εμάς, όμως έχουμε αποδείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια ότι τα προβλήματα δεν μπορούν να μας “φρενάρουν”. Απεναντίας μας ενώνουν και μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς και αποφασιστικούς μέσα στο γήπεδο για να παλεύουμε για τη νίκη. Ο κόσμος από την κερκίδα είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει και πάλι την ενέργεια που χρειαζόμαστε και ελπίζω ότι το Σάββατο το απόγευμα όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη.

Σήμερα, θα ήθελα να κλείσω λίγο διαφορετικά μιας και την Πέμπτη (07/1) ήταν τα γενέθλια μια πολύ μεγάλης μορφής του Ελληνικού μπάσκετ. Αναφέρομαι φυσικά στον Κώστα Πετρόπουλο, τον δικό μας “Νουρέγιεφ” που είχα την τιμή και την χαρά να τον γνωρίσω από κοντά στην Πάτρα. Ο Κώστας Πετρόπουλος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο άθλημα ενώ αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον Απόλλωνα. Μάλιστα για να πάρετε και εσείς μια μικρή γεύση από έναν μεγάλο παίκτη σας παραθέτω ένα βίντεο που ετοίμασε ένας από τους πιο πιστούς φιλάθλους της ομάδας μας ο Στέλιος Αποστολόπουλος.

Καλό απόγευμα και ραντεβού όλοι το Σάββατο, στις 17.00, στην Περιβόλα!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…