Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Και τώρα… Όλντενμπουργκ (pic)

Και τώρα… Όλντενμπουργκ (pic)

paok sofoklis schortsanitis scortsianitis sofo

paok-sofoklis-schortsanitis-scortsianitis-sofoΟ ΠΑΟΚ, μετά τις νίκες επί των Λιμόζ κι ΑΕΚ, στρέφει -πια- την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Όλντενμπουργκ (19/01, 19:00). Οι Κώστας Βασιλειάδης, Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Μιλένκο Τέπιτς, δε, απουσίασαν από τη σημερινή προπόνηση.

Οι τρεις τους ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, εντούτοις, θα γυμνασθούν κανονικά, αύριο (18/01), με την υπόλοιπη ομάδα. Παράλληλα, η “ασπρόμαυρηΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει του προσεχούς αγώνα απέναντι στους Γερμανούς.

Αναλυτικά:

“H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι, από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (18/1), θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – EWE Baskets Oldenburg, που θα διεξαχθεί την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016, στις 19:00, στο “PAOK Sports Arena“, για την 3η αγωνιστική των “32” του Eurocup.

Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να φθάσει στην πρόκριση κι η παρουσία όλων των φιλάθλων της ομάδας μας, στο “Παλατάκι“, είναι απαραίτητη“.

Από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (18/1) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την EWE Baskets Oldenburg που θα διεξαχθεί στο “Παλατάκι” την Τρίτη (19/1 στις 19:00) #pamepaok

Δημοσιεύτηκε από PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK στις Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…