Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Καθαρό μυαλό στο δεύτερο ημίχρονο”

“Καθαρό μυαλό στο δεύτερο ημίχρονο”

Sfairopoulos Olympiacos

Sfairopoulos-OlympiacosΟ Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό, όμως τελικά έφτασε στην νίκη με σκορ 53-73. Ο Γιάνης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου σε αυτή την αλλαγή της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Ρόδου που δεν ξεχνά την προσφορά μου στην ομάδα. Ευχαριστώ, τους έχω πάντα στην καρδιά μου.

Θεωρώ πως παίξαμε καλά στην άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το να κρατάς μια ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός Ρόδου στους 53 πόντους στην έδρα του, νομίζω εξηγεί την εικόνα που είχαμε στην άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά δεν είχαμε την υπομονή που έπρεπε, βιαζόμασταν και έτσι αυτό μας εγκλώβισε. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε υπομονή, η μπάλα περνούσε από όλα τα χέρια και τις περισσότερες φορές κάναμε σωστές επιλογές. Στην τρίτη περίοδο πήραμε διαφορά και όταν αυτή ανέβηκε πάνω από τους δέκα όλα κρίθηκαν. Το κλειδί ήταν η άμυνά μας και το καθαρό μυαλό που είχαμε στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο.”

Του παίκτες των Πειραιωτών εκπροσώπησε, ο πολύ καλός σήμερα, Νίκολα Μιλουτίνοφ: “Ηταν μια σημαντική για εμάς, το κλειδί ήταν η άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και η συγκέντρωση μας στην επίθεση στο ίδιο διάστημα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…