Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Καρδιά και ψυχή”

“Καρδιά και ψυχή”

paok kakaroudis

paok-kakaroudis

Για τον αγώνα με τον Άρη (31/01, 21:00) μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ο Κώστας Κακαρούδης. Ο άσσος του “Δικεφάλου του Βορρά”, τόνισε ότι σε τέτοια παιχνίδια το μεγαλύτερο ρόλο παίζουν η διάθεση, η καρδιά και η ψυχή. Παράλληλα, εστίασε στην αναγκαιότητα να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι, ενώ σχολίασε και την απουσία του Βαγγέλη Μαργαρίτη. Τέλος, αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου που τον χαρακτήρισε ως τον “έκτο παίκτη της ομάδας“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για αυτά που μετρούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι: “Η τακτική παίζει σίγουρα ρόλο στο παιχνίδι, αλλά ειδικά σε αυτούς τους αγώνες τον σημαντικότερο ρόλο τον παίζει η διάθεση, η καρδιά και η ψυχή. Και πολύ περισσότερο από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τους φιλάθλους μας, για την πόλη μας, αλλά και για μας τους ίδιους. Θέλουμε να είμαστε απολύτως έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για αυτό το παιχνίδι και να μπούμε, δυνατά και παθιασμένα από το πρώτο δευτερόλεπτο και να μην επιτρέψουμε στον Άρη να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη με τον κόσμο μας στο πλευρό μας”.

Για τον Άρη: “Ο Άρης έχει δείξει ότι του αρέσει το γρήγορο παιχνίδι, έχει αθλητικούς παίκτες και προσπαθεί να πιέσει πολύ στην άμυνα. Σκοπός είναι να μην το επιτρέψουμε αυτό, να μην τους αφήσουμε να φτάσουν εύκολα στο καλάθι μας και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας”.

Για την απουσία του Μαργαρίτη: “Κάθε απώλεια είναι πολύ σημαντική για μας. Είχαμε το πρόβλημα με τον Βαγγέλη που δεν έκανε καθόλου προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, αλλά και άλλα θέματα τραυματισμών που μας δυσκολεύουν, ωστόσο ελπίζω να είναι καλά όλοι και ο Μαργαρίτης και να μας βοηθήσει όσο μπορεί. Όλοι μας και ειδικά όσοι είμαστε εδώ και έχουμε μεγαλώσει σε αυτή την πόλη, ξέρουμε τι σημαίνει ένα ΠΑΟΚ – Άρης και ζούμε για αυτά τα παιχνίδια και το περιμένουμε με αγωνία”.

Για τον κόσμο: “Θέλουμε να έρθει ο κόσμος, να είναι κοντά μας και να γεμίσει όσο περισσότερο μπορεί το γήπεδο. Και στον αγώνα με την ΑΕΚ που ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο και περισσότερος από κάθε άλλη φορά ήταν και μας βοήθησαν πολύ, ειδικά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 24 πόντους και καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να κερδίσουμε. Ο κόσμος ήταν όντως ο έκτος μας παίκτης σε εκείνο το παιχνίδι, με τρομερή συμπαράσταση προς την ομάδα και σωστή συμπεριφορά και το ίδιο θέλουμε να δούμε και αύριο στο γήπεδο να μας βοηθήσει να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…