Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Καλύτερος όλων ο Ολυμπιακός”

“Καλύτερος όλων ο Ολυμπιακός”

charis giannopoulos rethimno

charis giannopoulos-rethimno

Ένα “τέλειο 40λεπτο” θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει το Ρέθυμνο, προκειμένου για να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να πετύχει την έκπληξη κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως επεσήμανε ο Χάρης Γιαννόπουλος. Μέσω του μπλογκ που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο 26χρονος φόργουορντ έπλεξε το εγκώμιο του φετινού Ολυμπιακού και συνέκρινε την άμυνα του με αυτή που έπαιζε ο Παναθηναϊκός, επί εποχής Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην Ευρώπη. Ο φετινός Ολυμπιακός με όλους τους τραυματισμούς και τις ατυχίες παραμένει ένα επίπεδο πάνω από όλους μέχρι στιγμής. Η άμυνα του είναι η καλύτερη που έχω δει φέτος, δεν ξέρω αν κι οι αριθμοί το υποστηρίζουν, αλλά τέτοια άμυνα στο πικ εν ρολ, με “hedge out” μέχρι το κέντρο και οι βοήθειες στις περισσότερες περιπτώσεις σωστές και γρήγορες, έχω να δω από τον Παναθηναϊκό του Ζοτς.

Η ομάδα μας από την άλλη θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στην επίθεση, με ομαδικό παιχνίδι για να μπορέσει να “σπάσει” αυτή την άμυνα (διόλου εύκολο). Βέβαια η κυκλοφορία της μπάλας δεν πρόκειται να είναι εύκολη. Στην δική μας άμυνα θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε ένα τέλειο 40λεπτο για να ελπίσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα, με τελευταίο τρανό παράδειγμα την Κηφισιά κόντρα στους “ερυθρόλευκους”.

Ένα τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε είναι το γεμάτο γήπεδο που δυστυχώς δεν έχουμε την ευχαρίστηση να γευτούμε πολύ φέτος. Ελπίζω βέβαια αυτό να αλλάξει στον δεύτερο γύρο και με την δική μας βοήθεια, καθώς είμαι σίγουρος πως ο β’ γύρος θα είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με το δικό μας πρώτο μισό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…