Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Καλή βάση για τη συνέχεια”

“Καλή βάση για τη συνέχεια”

Ζντοβτς

jure-zdovcΗ ΑΕΚ παρουσιάσθηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό και, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιούρι Ζντοβτς, τούτη η εμφάνιση αποτελεί μια καλή βάση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά:

“Στο τέλος, ο Παναθηναϊκός έδειξε τη δύναμή του. Κατάφεραν να περιορίσουν τον Κούπερ κι ειδικά στο δεύτερο μέρος μας “βραχυκύκλωσαν” με την άμυνά τους. Γι’ αυτό και νίκησαν. Έχουν μεγαλύτερο ρόστερ, είναι πιο δυνατοί και στις δύσκολες στιγμές έκαναν τις πιο έξυπνες επιλογές, ενώ εμείς ίσως κουρασθήκαμε.

Δεν χρησιμοποίησα όλους τους παίκτες, γιατί θεωρώ πως αυτή τη στιγμή δεν είναι όλοι έτοιμοι, για να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια, εμείς έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Είναι μια καλή βάση, προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο μας. Χάσαμε με μικρή διαφορά, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και μεγάλη διαφορά.

Ερωτηθείς αν η κόπωση του Κούπερ, που έπαιξε για 36 λεπτά, έπαιξε ρόλο: “Είναι αλήθεια. Ο Κατσίβελης, που τον εμπιστευόμαστε, είχε πρόβλημα με τα φάουλ και δεν μπορούσε να βοηθήσει όσο περιμέναμε. Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε πολλούς δημιουργούς κι έχουμε πρόβλημα με την πίεση. Δεν είναι μυστικό αυτό. Ο Κούπερ κουράσθηκε, έκανε κάποια λάθη, αν και πιστεύω πως με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να κερδίσουμε”.

Όσο για το πού κρίνει ότι χρειάζεται ενίσχυση η ΑΕΚ: “Παίζουμε με τέσσερις ξένους, έχουμε δύο κενές θέσεις. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά έτσι είναι. Δεν βιαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις. Βλέπουμε από τα παιχνίδια πού είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας και στο μέλλον θα πράξουμε αναλόγως”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…