Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κακή αμυντική εικόνα”

“Κακή αμυντική εικόνα”

Soulis Markopoulos PAOK

ÌÁÑÊÏÐÏÕËÏÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ MARKOPOULOS  PANATHINAIKOS - PAOK (BASKET LEAGUE 2015-2016)

Ο ΠΑΟΚ παρ’ ότι επέστρεψε από το -14 δεν κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από το Ζηρίνειο, χάνοντας για δεύτερη φορά από την Κηφισιά. Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξέφρασε τα παράπονα του για την αμυντική λειτουργία των παικτών του και απένειμε τα εύσημα στους γηπεδούχους:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς για τη νίκη. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Είχε θέαμα γιατί μπήκαν πάρα πολύ πόντοι, αυτό σημαίνει ότι η άμυνά μας δεν ήταν καθόλου καλή. Εμείς δώσαμε στην Κηφισιά την ευκαιρία να πάρει δύο φορές διαφορά. Όταν φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και περάσαμε μπροστά τότε κάναμε ορισμένες λανθασμένες αμυντικές καταστάσεις, η Κηφισιά έβαλε δύο μεγάλα καλάθια με τον Κασελάκη και πιστεύω ο Γκίκας έκρινε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά“.

Ως εκπρόσωπος των συμπαικτών του, ο Κώστας Κακαρούδης, δήλωσε: “Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Καταφέραμε να μειώσουμε και να ισοφαρίσουμε δύο φορές, αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο που είναι στη Γερμανία“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …