Κεντρική Basket League Άρης Εισιτήρια και προσέλευση με Νεπτούνας

Εισιτήρια και προσέλευση με Νεπτούνας

Aris Kosmos

Aris-Kosmos

Ο Άρης προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα με την Νεπτούνας (06/01) και οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν σε μεγάλη προσέλευση κόσμου ώστε να δώσουν την ώθηση στους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη και να φτάσουν στη νίκη.

Έτσι, οι “κιτρινόμαυροι” εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων, αλλά και την προσέλευση των φιλάθλων στο “Nick Galis Hall”.

Αναλυτικά:
“Το Last 32 του Eurocup ξεκινά και η Άρης Κ.Α.Ε. είναι βέβαιη ότι ο κόσμος της ομάδας μας θα συνεχίσει να αποτελεί τον έκτο παίκτη της, όπως γίνεται σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Το γεμάτο “Nick Galis Hall” είναι πλέον “καθεστώς” και για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Neptunas Klaipeda (Τετάρτη 06/01, 19:00), καλό θα είναι:

1) Οι φίλαθλοι να αγοράσουν τα εισιτήριά τους όσο το δυνατόν νωρίτερα. Αύριο Τετάρτη (06/01) θα διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα με τη Neptunas, αλλά και πακέτο εισιτηρίων για το Last 32 του Eurocup, από τις 12:00 στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”, ενώ λόγω της αυξημένης “κίνησης” των εισιτηρίων, το εκδοτήριο στην κεντρική είσοδο του Αλεξανδρείου Μελάθρου θα ανοίξει νωρίτερα, στις 13:00. Επίσης, νωρίτερα απ’ ότι συνήθως, στις 16:00, θα ανοίξουν και τα υπόλοιπα εκδοτήρια του γηπέδου.

2) Για να αποφευχθούν οι «ουρές», καλό θα είναι όσοι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, από την παρακάτω διεύθυνση (https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-agonon-15-16/), αλλά και από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

3) Οι φίλαθλοι της ομάδας μας να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους. Οι πόρτες για την είσοδο στο “Nick Galis Hall” θα ανοίξουν στις 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Naptunas, αλλά και του πακέτου εισιτηρίων για το Last 32 συνεχίζεται σήμερα Τρίτη (05/01) μέχρι τις 20:00 από την ARIS BC Boutique “The Legend Store”.

Σας περιμένουμε όλους στο “Nick Galis Hall” για να “σπρώξετε” την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στην πρώτη νίκη της νέας ευρωπαϊκής πρόκλησης που ξεκινά αύριο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…