Κεντρική Διεθνή Υπερηχητική η Μπάμπεργκ

Υπερηχητική η Μπάμπεργκ

nikos zisis bamberg

nikos zisis-bambergΗ Μπάμπεργκ, δίχως να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, πανηγύρισε το “διπλό” (67-80) στην έδρα της Σεντ Όλιβερ Μπάσκετς, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της γερμανικής λίγκας. Ο Νίκος Ζήσης, δε, πραγματοποίησε -για μια ακόμη φορά- μεστή εμφάνιση.

Για του λόγου το αληθές, ο 32χρονος κόμπο γκαρντ, που χρησιμοποιήθηκε για 25:18, μέτρησε 14 πόντους (0/1 δίποντο, 3/4 τρίποντα, 5/6 βολές) και 3 ριμπάουντ. Άξιοι συμπαραστάτες του αποτέλεσαν οι Μπράντλεϊ Γουαναμέικερ (14 πόντοι) και Νικολό Μέλι (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ).

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, έτσι, εξακολουθεί να… απολαμβάνει την κορυφή του Πρωταθλήματος. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, η οποία μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Γκισέν (88-68).

Οι Νιχάντ Τζέντοβιτς και Τζον Μπράιαντ ηγήθηκαν στον παραγωγικό τομέα, σημειώνοντας 19 και 17 πόντους αντίστοιχα. Τρίτη, δε, είναι η αντίπαλος του Άρη στο Last-32 του Γιούροκαπ, Άλμπα Βερολίνου, που επιβλήθηκε 84-75 της Μιτελντόιτσερ εκτός έδρας. Ο τέως παίκτης της Κηφισιάς, Ρομπ Λόουερι, μάλιστα, ήταν το πρώτο “βιολί” των νικητών, πετυχαίνοντας 20 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…