Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Υπέρ-ομάδα” ο Ολυμπιακός”

“Υπέρ-ομάδα” ο Ολυμπιακός”

charis giannopoulos rethimno

charis giannopoulos-rethimno

Το νέο του μπλογκ του Χάρη Γιαννόπουλου, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, είχε ως κύριο θέμα την επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στον Πειραιά. Ο φόργουορντ του Ρεθύμνου έπλεξε το εγκώμιο του διεθνούς άσου και χαρακτήρισε ως “υπέρ-ομάδα” το σύνολο που έχει χτίσει ο Γιάννης Σφαιρόπολους.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός κι ο κόουτς Σφαιρόπουλος αυτή τη σεζόν είναι εκπληκτικό. Δεν έφτανε όμως αυτό αλλά ήρθε να προστεθεί κι ένας από τους καλύτερους σμολ φόργουορντ της Ευρώπης, Κώστας Παπανικολάου.

Η προσθήκη αυτή ανεβάζει τον Ολυμπιακό επιθετικά κυρίως και θα το αναλύσω αμέσως. Ο Κώστας είναι ένας πολύ καλός σουτέρ από θέση. Αυτομάτως λοιπόν έχει περισσότερο χώρο για δημιουργία κι εκτέλεση ο Βασίλης Σπανούλης. Αυτό όμως που λείπει από τον φετινό Ολυμπιακό, επιθετικά, είναι η κίνηση μακριά από τη μπάλα. Κάτι στο οποίο ο “Παπ” είναι εξαιρετικός. Αυτό το κομμάτι δίνει και πάλι στους δημιουργούς από το πικ εν ρολ του Ολυμπιακού μια έξτρα επιλογή.

Στο άλλο άκρο, το αμυντικό, είναι γνωστό ότι ο “Παπ” μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε από τη θέση 1-4. Επιπλέον τώρα που είναι της μόδας τα κοντά 5άρια δεν θα έχει πρόβλημα ούτε εκεί. Αυτό δίνει τρομερή ευελιξία στον προπονητή του.

Το άλλο κεφάλαιο που δημιουργεί η μεταγραφή του Κώστα είναι τι θα γίνει με το τεράστιο ταλέντο που λέγεται Ιωάννης Παπαπέτρου. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν τίθεται θέμα, διότι θα μπορεί να έρχεται πίσω από τον “Παπ” ή να αγωνίζεται και στη θέση “4”.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε στο έπακρο και απομένει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα με την υπέρ-ομάδα που έχει χτίσει ο σύλλογος του Πειραιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…