Κεντρική Basket League ΑΕΚ Υπέγραψε ο Κρίστμας (pics)

Υπέγραψε ο Κρίστμας (pics)

christmas aek aggelopoulos1

christmas-aek-aggelopoulos1

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Ντιόντε Κρίστμας. Ο 29χρονος γακρντ, βρέθηκε σήμερα (08/01) στα γραφεία της ΚΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιό του παρουσία του μεγαλομετόχου της Ένωσης, Μάκη Αγγελόπουλου.

aek-christmas3

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Nτιόντε Κρίστμας.

Ο Αμερικανός γκαρντ (29 χρ., 1μ.96) υπέγραψε σήμερα (08/01) συμβόλαιο, στα Γραφεία της ΑΕΚ, παρόντος του Μάκη Αγγελόπουλου”.

Παράλληλα με τις πρώτες φωτογραφίες του σε… “κιτρινόμαυρο” φόντο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “Δικεφάλου”, έδωσε και την πρώτη του συνέντευξη. Χαρακτήρισε την ΑΕΚ ως “την καλύτερη ομάδα“, έθεσε ως στόχο το Πρωτάθλημα και έστειλε το μήνυμα για νίκες.

aek-christmas2

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aekbc.gr:
Για το αν είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του: “Αισθάνομαι σαν να επέστρεψα σπίτι μου. Ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ στη νέα μου ομάδα. Ήλθα σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, με πολύ δυνατές ομάδες, αλλά εγώ επέστρεψα στην καλύτερη ομάδα, και είμαι πανέτοιμος για να κερδίσω”.

Για το αν γνωρίζει την ιστορία της ΑΕΚ: “Ναι, τα γνωρίζω. Νιώθω, ότι θα αντιπροσωπεύσω μία βαριά φανέλα, με πολύ κόσμο από πίσω και με δυνατή θέληση για τη νίκη. Έχω να δώσω πολλά με την προσωπικότητα μου, θα παίξω όσο πιο καλά γίνεται για να πάρουμε τις νίκες και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ένα ακόμα πρωτάθλημα για την ΑΕΚ”.

Για το αν μίλησε με τον κόουτς Ζντοβτς: “Όχι, δεν έχω προλάβει να μιλήσω με τον κόουτς. Μίλησα με τον ατζέντη μου, μου είπε για την ΑΕΚ και όπως είπα και πριν αισθάνομαι την Ελλάδα σαν το σπίτι μου και δεν το σκέφτηκα καθόλου για να απαντήσω θετικά. Είναι η τρίτη μου φορά εδώ”.

Για το γεγονός ότι γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια και το σπίτι της ΑΕΚ είναι η Νέα Φιλαδέλφεια: “Αλήθεια; Δεν το πιστεύω αυτό μου λες. Είναι τρελό. Γι αυτό (σας είπα) αισθάνομαι σαν να ήλθα σπίτι μου”.

Για το μήνυμά του στον κόσμο της ΑΕΚ: “Ναι, φυσικά. Τους ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι… είμαι εδώ. Έτοιμος για νίκες. Πάμε μαζί να το πετύχουμε”.

aek-christmas4

aek-christmas1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…